Kathmandu Slot är en modern spelautomat som snabbt växer i popularitet på grund av den snygga plattformen som utvecklarna har lyckats skapa. Som du kanske hör på namnet utspelar sig sloten i vackra Kathmandu. Du kan förvänta dig symboler som föreställer vackra landskap, kultur, djur och tempel. Spelet är skapat av spelutvecklarna Microgaming som kanske är mer kända för slot som Break da Bank och Avalon ll. Kathmandu Slot sticker dock ut från mängden eftersom skaparna försökt göra ett lite annorlunda spel med snygg grafik, höga vinstchanser och ett unikt tema. Du ger dig iväg på en resa till denna vackra stad utan att behöva lämna bekvämligheten i ditt hem.

I Kathmandu Slot använder du dig av fem hjul placerade intill varandra, vilka tillsammans skapar tre rader. Spelet är av en ganska simpel karaktär med inte så många funktioner som du behöver vara insatt i innan du sätter igång. Spelet har dock spännande funktioner, såsom wilds, scatters och extra wilds som får spelupplevelsen att bli mer intressant och roligare när du försöker kamma hem storvinsterna. Spelautomaten kom till marknaden redan 2006 men fortsätter än idag att växa i popularitet. Spelautomaten är tidlös då utvecklarna var före sin tid i både grafik och spelets helhet. Kathmandu Slot är ett spel du bara inte får missa. Läs vidare för att ta reda på varför!

  • Unikt tema
  • Wilds, scatters och extra wilds
  • Fem hjul och tre rader

Tema och tekniska detaljer

Kathmandu Slot är en spelautomat där du använder dig av fem stycken hjul som tillsammans bildar tre rader. Hjulen täcker i princip hela skärmen med har en snygg ram runt omkring sig. Temat i spelet är som du kanske hör på namnet Kathmandu. Du ger dig iväg på en kulturell resa till Nepals huvudstad. Symbolerna i spelet består av allt från elefanter, kartor, tempel, en soluppgång och klockor. Symbolerna har en snygg design där utvecklarna har blandat en tecknad grafik tillsammans med realism. Spelautomaten har ljud från en folkmassa som spelas i bakgrunden. Ljudeffekter tillkommer när du startar och när hjulen stannar, samt en melodi som går igång när du skapar en vinnande kombination.

Innan du ger dig iväg på denna vackra och kulturella resan till Kathmandu kan du justera vilken nivå du ska spela på. Spelautomaten har totalt nio vinstlinjer som du kan aktivera beroende på vilken nivå du vill spela på. Det går att ställa in vilket värde du ska ha på mynten du spelar med. Detta värde sträcker sig från 0,01 till 0,25. Utöver detta kan du dessutom ställa in antalet mynt som ska spelas på varje vinstlinje. Lägsta antalet mynt som går att spela med är ett mynt per vinstlinje. Gillar du att satsa stort kan du gå upp till hela 20 mynt per vinstlinje. Kom ihåg att ju högre du satsar, desto mer kan du vinna!

Bonusfunktioner

Kathmandu Slot har ett flertal funktioner som sätter ett leende på dina läppar och får pengarna att rulla in på ditt spelkonto. Första funktionen i spelet är i form av wild-symbolen. Denna symbol är markerad med texten “Wild” på en bägare. Denna symbol fungerar som substitut till övriga symboler i en vinnande kombination, förutom scatter-symbolen. Spelautomaten har även en extra wild-symbol som endast är aktiv under free spins. Denna symbol föreställer ett tempel och fungerar som substitut till övriga symboler endast under free spins. Spelet har även en funktion som kallas “gamble”. Denna funktion ger dig möjligheten att dubbla eller fyrdubbla dina vinster. För att dubbla dina vinster gäller det att gissa rätt färg på nästa kort som dras ur en kortlek.

För att fyrdubbla din vinst gäller det att gissa rätt symbol på nästa kort som dras ur kortleken. Gissar du fel förlorar du givetvis din vinst. Scatter-symbolen är i form av en stor klocka. Den låser upp free spins där dina vinster även blir multiplicerade. För att låsa upp free spins gäller det att landa tre, fyra eller fem scatter-symboler. Multiplikatorn som tillämpas sträcker sig från 2x till 5x. Wild-symbolerna är aktiva under dina free spins och det går även att låsa upp nya free spins genom att landa scatter-symboler under dina aktiva free spins. Vinstlinjerna under free spinsen är samma som under huvudspelet. Scatter-vinsterna är multiplicerade med den totala insatsen som du valde att satsa.

Fördelar

  • Scatter
  • Wilds
  • Free spins
  • Multiplikator

Nackdelar

  • Inga aktiva val under bonusar

Sammanfattning

Kathmandu Slot är en spännande slot där du ger dig iväg på en kulturell resa till Nepals huvudstad. Spelautomaten är utvecklad av spelföretaget Microgaming, som sedan tidigare ligger bakom flera populära titlar. Spelet består av fem hjul som tillsammans skapar tre rader. Spelet har flera inställningar där du kan justera vinstlinjerna, myntvärdet samt antalet mynt som spelas på varje vinstlinje. Grafiken i spelet är välgjord med symboler som föreställer vackra motiv som soluppgångar, tempel, klockor, elefanter och bägare. Bonusfunktionerna består av wild-symboler och scatter-symboler. Scatter-symbolen låser upp spelet bonusrunda som är i form av free spins med multiplicerade vinster. Spelets helhet är bra med snygg grafik och flera funktioner. Ett måste att prova på om du gillar att resa!