Ghost Pirates Slot är spelet som tar dig med på ett äventyr bland pirater till havs! Förvänta dig dock inget gulligt och lekfullt tema, utan här möts du av ett skrämmande spöktema med rysliga pirater och mystiska accessoarer. Detta är en produktion av NetEnt som länge varit en favorit på casinon online, närmare bestämt sedan lanseringen av spelet år 2009. Trots att spelet är lite av en veteran i sammanhanget kan du dock räkna med att både grafik och funktioner är av hög kvalitet. Här spelar du på fem hjul, tre rader och du har upp till 243 justerbara vinstsätt. Spelet bjuder både på wilds och scatters som kan ta dig ett steg närmare vinsterna.

NetEnt har ett traditionellt utseende när det gäller upplägg och kontrollpanel men eftersom Ghost Pirates Slot har så pass många år på nacken kommer du att mötas av lite annorlunda finesser. Du kan till exempel aktivera antalet vinstsätt med hjälp av olika knappar till vänster och till höger väljer du vilken insatsnivå du vill spela med. Myntvärdet ställs in i botten av skärmen till vänster men spinn-knappen är som vanligt belägen i mitten. Ghost Pirates Slot är ett roligt och nostalgiskt spel som påminner om NetEnts tidigaste framgångar. Bara detta är en anledning till varför du bör testa spelet om du inte gjort det tidigare. Att du kan vinna stort är ännu en anledning.

  • Ghost Pirates Slot är en NetEnt-slot som släpptes 2009
  • Spela på fem hjul och tre rader symboler
  • Ställ in vinstvägar själv för att justera insatsen

Tema och slotsfunktioner

Temat i Ghost Pirates Slot är självklart baserat på spöklika pirater ombord på ett skepp till havs. NetEnt är minst sagt kända för sina fantastiska teman och även om just detta är en ganska gammal slot, erbjuds grafik och ljud av hög klass. Det är med andra ord enkelt att komma i helt rätt stämning när man klickar sig in på denna spelautomat. Du möts direkt av kusliga ljudeffekter och knarrande relingar. Spelplanen är transparent för att öka spelupplevelsen och symbolerna är i vanlig ordning av hög kvalitet, bortsett ifrån att de har några år på nacken. Knivskarp grafik och häftiga animationer kommer du inte att stöta på i denna slot men nog är den underhållande ändå.

Ghost Pirates Slot spelas på fem hjul och spelet har tre rader symboler. Detta är ett vanligt upplägg för spelautomater även idag men när det kommer till vinstlinjer sticker denna slot ut lite extra. Här finns nämligen inga klassiska vinstlinjer, utan istället har NetEnt valt att låta spelaren själv välja ett antal aktiva vinstvägar. Som mest kan du aktivera 243 vinstvägar, vilket ger dig maximalt antal vinstchanser, och som minst gäller tre vinstvägar. Maxinsatsen i spelet är relativt låg, närmare bestämt på 625 kronor. Minsta insats är så lite som 10 öre. Det finns fem olika insatsnivåer och myntvärdet ligger mellan 0,01 – 0,50. Ghost Pirates Slot är helt enkelt en slot som passar de flesta spelare, oavsett budget.

Bonusfunktioner

Ghost Pirates Slot är en slot som är till åren, så att förvänta sig extravaganta specialfunktioner är ingen större idé. Här erbjuds traditionella funktioner i form av wilds och scatters som kan hjälpa dig att hitta havets skatter. Vi börjar med att titta närmare på spelets wild-symbol som dyker upp i form av en dödskalle med texten “wild”. Denna symbol kan substituera för alla andra symboler och hjälpa dig att snurra fram vinster mer frekvent. Wilds kan dessutom dyka upp när och var som helst under spelets gång. Hur många vinstlinjer du spelar med har ingen betydelse men detta gäller inte när det kommer till spelets scatters som har ett något annorlunda upplägg.

Scatters i Ghost Pirates Slot är svåra att missa då de dyker upp i form av en klassisk skattkista med texten “scatter”. Denna symbol är extra intressant, då den kan ge dig olika antal free spins beroende på hur många vinstvägar du har valt att aktivera. Om du spelar med alla vinstvägar belönas du med 15 free spins om tre scatters uppenbarar sig på hjulen. Spelar du med mindre vinstvägar får du endast 10 stycken. Som mest kan du få upp till hela 25 free spins, vilket verkligen kan göra stor skillnad i din spelplånbok. Inte nog med att antalet free spins som delas ut är generöst – alla vinster under free spins-läget kommer dessutom att tredubblas!

Fördelar

  • Ghost Pirates Slot är ett roligt spel med kusligt pirattema
  • Välj själv hur många vinstvägar du vill spela med
  • Vinster under free spins är tredubblade

Nackdelar

  • Maximal insats per snurr är så lite som 625 kronor
  • Inget bonusspel eller häftiga effekter

Sammanfattning

Ghost Pirates Slot är ett spel som NetEnt kan vara stolta över. Här har det skapats ett tema som påminner om det i filmerna Pirates of the Caribbean men med en spännande tvist. I denna slot får du nämligen bekanta dig med spökpirater och deras skrämmande äventyr ute till havs! Du spelar med fem hjul och tre rader precis som vanligt men antalet vinstvägar kan du ställa in på egen hand. Wilds och scatters hjälper dig på din resa över havet och alla vinster under free spins-läget är tredubblade för extra spänning. Det enda att klaga på med denna slot är den låga maxinsatsen och avsaknaden av bonusspel. I övrigt bjuder spelet på ett äventyr utöver det vanliga!